Penne al forno

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Penne al forno

Ingrediente

  • penne pentru o persoana (100-125g)
  • carne tocata (150g)
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov mic
  • 50ml vin alb
  • 1/2 cutie cu rosii cuburi sau 1 ceasca cu suc de rosii
  • cascaval ras si parmesan (50-70g)
  • sare, piper, busuioc uscat

Mod de preparare

Am pregatit sosul in timp ce apa pentru paste urma sa fiarba.

Ceapa se taie marunt si morcovul cubulete mici.In putin ulei de masline se caleste ceapa pana devine translucida. Se adauga morcovul si se caleste si el cu ceapa pentru un minut.Se adauga apoi carnea si se caleste pana se ''mazareste''.Se adauga vinul si se lasa sa ajunga la punctul de fierbere sa elimine alcoolul.La sfarsit adaugam sucul de rosii sau rosiile cuburi si condimentele.

Lasam sa fiarba pana carnea este facuta caci la cuptor nu va sta mult.

Pennele fierte (mai mult sau mai putin) se scurg de apa si se amesteca cu sosul.Se adauga apoi intr-un vas termorezistent, se adauga cascavalul desupra si se tin la cuptor pana se topeste si rumeneste cascavalul.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise