Penne cu carne tocata si sos de rosii

Penne cu carne tocata si sos de rosii. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece prin jet de apa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Penne cu carne tocata si sos de rosii

Ingrediente

  • 400 g penne
  • 2 buc piept de pui
  • 3 lg ulei de masline
  • 2 lg sos de soia
  • sare, piper
  • 1 cutie rosii in sos
  • 1 cana cu apa
  • 2 foi de dafin
  • 100 g branza de capra

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece prin jet de apa.

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza apoi se toaca.

Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga. Se adauga carnea tocata si se lasa la calit pana se albeste. Se pune sosul de soia, se amesteca putin apoi se toarna apa si rosiile cu sosul. Se amesteca bine, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se pun foile de dafin si se lasa totul sa fiarba cca 15-20 de minute la foc potrivit, amestecandu-se din cand in cand.

La final se scot foile de dafin, apoi se pun pastele fainoase. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, se presara deasupra branza de capra, se acopera cratita si se mai lasa inca 5 minute la foc mic.

Se servesc calde!

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura