Se da in fiert apa cu o lingurita de sare si una de ulei, dupa care se adauga pennele. In paralel se soteaza in unt ciupercile taiate rondele si usturoiul taiat marunt. Se prepara sosul din smantana, iaurt, sare, cimbru, maghiran, oregano si boia dulce, toate dupa gust.
Cand considerati ca sunt bine sotate ciupercile si usturoiul, se adauga sosul, se da focul mic si se mai lasa circa 7-8 minute. Se asaza pastele pe farfurie, se pune deasupra sos si apoi se presara branza. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii