Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei, pana ce devin \" al dente \".
Se face sosul pesto astfel : se piseaza intr-un bol semintele de pin si usturoiul taiat bucati, impreuna cu frunzele de busuioc. Se adauga putin parmezan si sare. Dupa ce ingredientele s-au pisat bine, se toarna putin cate putin ulei de masline, in fir subtire. Trebuie sa obtineti o crema destul de omogena. Daca mai trebuie, adaugati sare.
Pastele se pun intr-o farfurie adanca, iar deasupra se pune sosul pesto. De jur - imprejur presarati parmezan.Puteti decora cu firicele de verdeata si julienne de ardei gras rosu.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii