Reteta postata pe: 22 noiembrie 2017
Ingrediente
3 pere, 1 l vin, 4 stelute de anason, 3 bete de scortisoara, 3 pastai de cardamom, 1 pastaie de vanilie, 5 linguri de miere, Inghetata de vanilie pentru servire
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din pastaia de vanilie.
Se lasa la fiert la foc mic circa 40 de minute.
Se scot apoi perele si se lasa sa scada vinul pana ajunge la consistenta unui sos.
Se servesc perele alaturi de inghetata de vanilie stropite cu sosul de vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pere posate in vin roze" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate