carnea se amesteca cu:patrunjelul tocat marunt,oul,pesmetul,1 catel de ustruroi taiat marunt,jumatate din ceapa taiata marunt,sare si piper.dupa aceea se ia din compozitie si se fac perisoarele(pentru a iesi toate la aceeasi marime luam din compozitie cu o lingurita),se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. se scot pe o farfurie si se pune in aceelasi ulei :felia de piine rupta in citeva parti,migdalele,ceapa si cei doi catei de usturoi,citeva minute pentru a se rumeni.dupa care se scoate din tigaie si se mixeaza bine impreuna cu vinul.in aceeasi tigaie se pune pireul obtinut (dar inainte se scurge aproape tot uleiul),perisoarele ,colorantul alimental(un virf de cutit)sare si piper,se amesteca toate la un los ,dupa care se acopera cu apa si se lasa sa fiarba cam 15-20 minute la foc mic.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii