autor:

Alice85

» » Mancaruri cu carne

perisoare in sos de migdale

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
16 migdale,500 gr carne tocata,1 ceapa mica ,100 gr pesmet,3 catei de usturoi,1 felie de paine,1 ou,50 ml de vin, legatura de patrunjel,piper dupa gust si un virf de cutit de colorant alimentar(portocaliu)..ulei pt prajit.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

carnea se amesteca cu:patrunjelul tocat marunt,oul,pesmetul,1 catel de ustruroi taiat marunt,jumatate din ceapa taiata marunt,sare si piper.dupa aceea se ia din compozitie si se fac perisoarele(pentru a iesi toate la aceeasi marime luam din compozitie cu o lingurita),se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. se scot pe o farfurie si se pune in aceelasi ulei :felia de piine rupta in citeva parti,migdalele,ceapa si cei doi catei de usturoi,citeva minute pentru a se rumeni.dupa care se scoate din tigaie si se mixeaza bine impreuna cu vinul.in aceeasi tigaie se pune pireul obtinut (dar inainte se scurge aproape tot uleiul),perisoarele ,colorantul alimental(un virf de cutit)sare si piper,se amesteca toate la un los ,dupa care se acopera cu apa si se lasa sa fiarba cam 15-20 minute la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "perisoare in sos de migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 6 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Interesanta combinatia!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Mersi Carmen.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    O bunatate.Merita testata,cred ca sunt un deliciu.Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      buna Lumi,migdalele se mixeaza cu mixerul de brat vertical impreuna cu painea si usturoiul care se rumenesc in 3 linguri de ulei.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      foarte bun trebuie sa fie sosul! Migdalele le pui intregi sau macinate?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Delicios.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 16 migdale,500 gr carne tocata,1 ceapa mica ,100 gr pesmet,3 catei de usturoi,1 felie de paine,1 ou,50 ml de vin, legatura de patrunjel,piper dupa gust si un virf de cutit de colorant alimentar(portocaliu)..ulei pt prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Interesanta combinatia!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de carne tocata