Cand va ramane paine, nu o aruncati, taiati-o felii si uscati-o putin la cuptor ca sa nu mucegaiasca. Veti prepara pesmet de casa mult mai bun si mai ieftin decat cel din comert.
Feliati painea nu prea gros si puneti-o in tava cuptorului. Lasati tava la foc foarte mic 15-20 minute pana devine crocanta, sa nu fie deloc moale la pipait.
Aveti grija sa nu se rumeneasca prea tare painea, doar sa capete o culoare usor aurie. Puneti totul intr-un lighean si rupeti feliile de paine in bucati mai mici ca sa le puteti macina. Folositi masina de nuci sau masina de tocat carne.
Dupa ce ati macinat pesmetul, puneti-l in borcane si inchideti bine capacul, pentru ca este higroscopic. Il puteti folosi la nenumarate preparate de la snitele si fripturi pana la dulciuri diverse.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii