Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa.
In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de salvie si rozmarin.
Taiati o bucata din folia de aluminiu atit cit sa cuprinda bine un peste. Turnati un pic de ulei pe folie, sarati si piparati, apoi adaugati pestele pe care il dati prin ulei pe ambele parti.
Inchideti folia ca si cum ati face un pachet, in asa fel incit sa nu iasa lichidul din ea.
Incalziti cuptorul la 180 grade si cind este gata introduceti pachetele cu peste, pe gratare si nu in tava, si lasati cca 25 minute.
Cind este gata scoateti pachetele si desfaceti cu grija pentru a nu pierde lichidul din interiorul pachetului care este ft bun.
Acest mod de a gati pestele este ft rapid si usor, plus ca este ft sanatos pentru ca nu se pierd substantele hranitoare din peste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii