Pestele se decongeleaza.
Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea sa lipeasca carnea de gratar.
Se condimenteaza dupa gust, se pune pe gratarul bine incins, apoi se intoarce de pe o parte pe alta, o singura data.
Intre timp, se face mujdeiul de usturoi (usturoiul pisat se freaca putin intr-un mojar cu ulei, sare, un strop de otet, apoi se adauga apa, cate putin pana iese o pasta albicioasa) si hamsiile se pregatesc intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La fel ca la macrou, insa se maseaza in tava cu putin ulei de masline. Pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii