Curatati pestele si spalati-l bine. Daca e foarte mare, il despicati in doua si fiecare jumatate o taiati in doua, daca e mare il despicati in doua, daca e mic il lasati intreg. Stropiti bucatile de peste cu zeama de lamaie. Sarati bine pe fiecare parte, amestecati faina alba cu malaiul si tavaliti bucatile de peste prin faina, sa fie bine acoperite.
Incingeti uleiul si puneti feliile de peste. Lasati sa se prajeasca bine pe fiecare parte. Intre timp curatati usturoiul si taiati-l in patrate mici, puneti-l in pisau si pisati-l bine.
Dati rosia prin razatoare, amestecati cu usturoiul si 1 lingurita de ulei si sarati usturoiul.
Cand pestele e gata serviti cald cu usturoi si o mamaliga zdravana romaneasca!
Pofta buna si sa ne auzim cu bine!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii