Se taie legumele frumos si se aseaza 1/2 din ele intr-un vas uns cu unt, apoi stratul de peste.Se adauga si felioarele de rosiii,iar in final se adauga ce a ramas din legumele tocate si 1 cescutza, poate chiar doua de apa.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor (incins in prealabil). Dupa 20 minute se deschide cuptorul, se inlatura folia de aluminiu si se presara piper, se infig foi de dafin si se adauga si lingura de mustar.Se mai lasa inca 15 min la cuptor.
Se serveste cu cartofi natur
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii