Ingrediente
4fileuri de peste, 2linguri pasta harissa, 1lingurita chimion macinat, 1lingura cu varf cu faina alba, 1ceapa mare, 100ml otet de vin rosu, 1/2lingurita scortisoara, 2lingurite cu miere, 1lingura apa de trandafiri, sare, 50ml ulei, 1punga cu legume congelate pentru servit
Dificultate: Medie | Timp: 2h 45 min
0 voturi
Mod de preparare
Dupa acest timp,se trece pestele prin faina si se prajeste in ulei incins,dupa care se scoate pe o farfurie;uleiul ramas se scurge intr-o alta tigaie,se caleste ceapa tocata marunt,se adauga restul de pasta harissa,otetul,scortisoara,putina sare si 300ml apa;dupa 15min,timp in care sosul a scazut,se amesteca cu mierea,apa de trandafiri,se adauga pestele iar dupa 2-3min se opreste focul.
Se rastoarna legumele intr-un vas cu 1lingura de unt si se lasa pe foc mic cu capac 5min;dupa acest timp se condimenteaza cu sare si piper dupa gust apoi se opreste focul.
Se serveste pe farfurie legume iar alaturi pestele cu sos.
Pofta buna!