Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si se prajesc 5-6 minute, amestecand frecvent, pana cand s-au inmuiat toate.Se toaca rosiile in bucati mari (se pot si decoji).Se adauga zaharul, daca este nevoie (depinde cat de acide sunt rosiile).Se dau intr-un clocot apoi se lasa sa fiarba incet 2-3 minute, pana cand rosiile s-au inmuiat.Se aranjeaza pestele pe un singur strat, iar deasupra se pune amestecul de legume.Se pun crengutele de rozmarin, se presara oregano si se condimenteaza dupa gust.Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba incet 10-15 minute, astfel incat carnea sa nu se faramiteze.Se stropeste ocazional cu sosul din cratita.Se poate servi alaturi de orez sau paine crocanta impreuna cu salata verde.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii