Curatam si spalam bine pestele,il desfacem pe lung si il asezam pe servetele de bucatarie ca sa se scurga bine de apa,il lasam cam 5 minute,intre timp curatam usturoiul si il taiem feliute subtiri,luam pestele si il crestam pe spate apoi condimentam bine pe ambele parti cu sare si piper. Puteti folosi si condimente ptr peste si rosmarin. Asezam cateva felii de usturoi atat inauntru cat si in fiecare crestatura, lamaia o spalam si taiem in cazul asta 4 felii si asezam 2 la un peste si 2 la celalalt, inchidem pestele si il asezam pe o folie de aluminiu,stoarcem un pic de zeama de la lamaia care ne-a ramas si punem un firicel de ulei de masline deasupra, inchidem cu folia ca o rulada si bagam la cuptorul incins la 170 de grade pentru 30 de minute.
Cine vrea sa il faca un pic mai rumen desface folia deasupra si il mai lasa 5-10 minute,dupa preferinta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii