Se preincalzeste cuptorul.
Se spala si se curata pestele, se taie file.
Se unge fiecare bucata cu putin ulei si se presara mirodenii.
Se asaza in tava in pungute de hartie de copt.
Se da tava la cuptor, la foc potrivit, pentru 30-35 de minute.
Cand se scoate tava din cuptor, se manevreaza cu grija fiecare pachetel, se indeparteaza hartia si se asaza pe platou.
Se decoreaza cu marar, felii de lamaie si de portocala.
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii