autor:

GELLERT RAMONA

» » Mancaruri cu peste

PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
- 1 file peste, - 4 cortofi medii, - condimente: sare, piper, delikat, putin unt, chilli, boia de ardei iute, condiment pentru peste, , - 2 linguri pesmet, , - 1 catel usturoi, , - felii de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina sare di delikat pentru 5 minute.
Intre timp se spala si pestele, se condimenteaza cu sare, piper, condiment pentru peste, usturoi tocat marunt(eu am folosit codite verzi de usturoi). Se asaza pestele pe o bucata de folie de aluminiu pe care o ungem cu putin unt. Deasupra pestelui se pun 2-3 felii de lamaie apoi se impacheteaza.
se scot cartofii si se dau printr-un amestec de condimente: sare, piper, boia, chilli,pesmet. Se asaza in tava cartofii unul langa celalalt pe hartie de copt iar langa cartofi se pune si pestele impachetat in folie. Se da la cuptorul incalzit in prealabil pentru 25 de minute. Se poate servi sos de iaurt cu usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PASTRAV LA CUPTOR

PASTRAV LA CUPTOR

Pestele se curata si se spala bine,se da cu sare si piper si se aseaza in tava unsa cu putin ulei.Se

12 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora. Curatam pestele,

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte bun!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    O bunatate...

  • Dayonara

    Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Arata foarte bine! Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 mai 2009

      Imi place ideea. Am sa fac si eu asa la o masa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 1 file peste
  • - 4 cortofi medii
  • - condimente: sare
  • piper
  • delikat
  • putin unt
  • chilli
  • boia de ardei iute
  • condiment pentru peste
  • - 2 linguri pesmet
  • - 1 catel usturoi
  • - felii de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

6 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

225 voturi    41 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

7 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Hering marinat cu legume