autor:

kok miori

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu masline

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Ingrediente
1peste crap de 1,500gr taiat in felii potrivite, 1ceapa rosie mare taiata rondele, 1lingurita paprica iute, putin sare, piper, 1/4 pahar ulei de masline, 1/2 pahar de vin alb, 20 masline negre taiate in sferturi, 1foaie de frunza de dafna, citeva boabe de enibahar, suc de la 1/2 de lamaie, 1lamaie taiata felioare subtiri.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se pune uleiul ,paprica iute,sare, piper.Se amesteca totul si se unge pestele cu uleiul cu mirodenii si se lasa la frigider ptr 1/2 de ora.
Intr-o tava rezistenta la cuptor se aseaza un strat de ceapa pe toata suprafata tavii, se aseaza pestele peste ceapa si se toarna uleiul ce a mai ramas in bol.Se toarna vinul si se da la cuptorul incins la 200 de grade ptr 10 minute, dupa care se scoate din cuptor se adauga sucul de lamaie ,bucatile de masline si feliile de lamaie frunza de dafin si enibaharul si se lasa la copt inca 10-15 minute pina pestele se rumeneste putin.
Se poate servi caldut dar este mai gustos dupa citeva ore la rece.
Usor de facut si gustos. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Medalion de crap cu legume la cuptor

Medalion de crap cu legume la cuptor

Spalam medalioanele de crap,le punem intr-o tava de yenna si adaugam:varza tocata mai mare,rosiile

11 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
hering la cuptor

hering la cuptor

Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in

17 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1peste crap de 1,500gr taiat in felii potrivite
  • 1ceapa rosie mare taiata rondele
  • 1lingurita paprica iute
  • putin sare
  • piper
  • 1/4 pahar ulei de masline
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 20 masline negre taiate in sferturi
  • 1foaie de frunza de dafna
  • citeva boabe de enibahar
  • suc de la 1/2 de lamaie
  • 1lamaie taiata felioare subtiri.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Rulouri din stiuca cu legume in aspic