Preparare :
Mixati cu ajutorul unui robot painea uscata, coaja rasa de lamaie si ierburile aromatice.
Adaugati untul. Dupa cateva minute veti obtine o pasta.
Spalati pestele si ungeti-l cu aceasta pasta numai pe o parte.Aranjati fileurile intr-o tava in care ati pus putin ulei.Puneti pestele la cuptor la 200°C si lasati - l timp de 10 - 15 minute.
Serviti cu morcovi.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii