Preparare :
Mixati cu ajutorul unui robot painea uscata, coaja rasa de lamaie si ierburile aromatice.
Adaugati untul. Dupa cateva minute veti obtine o pasta.
Spalati pestele si ungeti-l cu aceasta pasta numai pe o parte.Aranjati fileurile intr-o tava in care ati pus putin ulei.Puneti pestele la cuptor la 200°C si lasati - l timp de 10 - 15 minute.
Serviti cu morcovi.
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii