Autor:
Marian (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 02 septembrie 2011
Ingrediente
pentru 6 persoane, , 2 kg file de pangasius, 800 g pesmet, 8 oua, sare, rozmarin, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Fileurile de pangasius se taie in trei parti egale, se sareaza dupa gust. Se amesteca intr-un castron cele 8 oua. In alt recipient se amesteca pesmetul cu rozmarin maruntit. Se dau pe rand, fileurile de pangasius prin ou, apoi prin pesmet dupa care din nou prin ou si pesmet pentru a avea o pelicula mai consistenta. Se prajesc la foc mediu, dupa ce in prealabil uleiul a fost foarte bine incins si se pot servi cu salata verde, salata de rosii sau cartofi natur. Un alt mod de preparare este la cuptor, pe hartie pentru prajituri. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie.
Apoi
Aceasta reteta am preparat-o intr-o seara cand am venit de la servici si am vrut o cina rapida si
3 voturi
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate