Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie.
Apoi fiecare bucata de peste se da prin faina,se scutura excesul de faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,apoi se scot pe o farfurie pe care am pus servetele ca sa absoarba excesul de ulei.
Se pastreaza la cald.
Intre timp,orezul se spala si se pune la fiert in 2 cani de apa cu morcovul taiat rondele sau cum vreti voi.
Intr-o tigaie cu putin ulei se pune ardeiul taiat bucatele mici si se lasa sa se inmoaie.
Dupa ce a fiert orezul se adauga peste ardei,se pune sare,vegeta,putin patrunjel tocat marunt.
Se amesteca putin sa se patrunde aromele,apoi se serveste alaturi de pestele pane.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii