Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie.
Apoi fiecare bucata de peste se da prin faina,se scutura excesul de faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,apoi se scot pe o farfurie pe care am pus servetele ca sa absoarba excesul de ulei.
Se pastreaza la cald.
Intre timp,orezul se spala si se pune la fiert in 2 cani de apa cu morcovul taiat rondele sau cum vreti voi.
Intr-o tigaie cu putin ulei se pune ardeiul taiat bucatele mici si se lasa sa se inmoaie.
Dupa ce a fiert orezul se adauga peste ardei,se pune sare,vegeta,putin patrunjel tocat marunt.
Se amesteca putin sa se patrunde aromele,apoi se serveste alaturi de pestele pane.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii