Se pune un vas cu apa pe foc, iar cand incepe sa clocotesca, se adauga 1 lingurita rasa cu sare, otetul, apoi varza taiata fideluta si se lasa la fiert 5-6 minute. Dupa acest timp, se strecoara si se lasa sa se scurga bine.
Pestele spalat, uscat, condimentat cu sare si piper se trece prin amestecul de ou batut cu un praf de sare si praful de usturoi, apoi prin amestecul de pesmet si cele doua feluri de seminte de susan si se pune in tigaia cu ulei incins. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se scoate pe hartie de bucatarie.
Varza bine scursa se pune intr-un castron, se asezoneaza cu sare daca mai e nevoie, putin otet.
Se serveste pe farfurie salata, alaturi de peste, iar deasupra lamaie inghetata rasa din belsug cu tot cu pulpa; are un gust fantastic!!!
Lamaia dupa intrebuintare,se pune din nou la congelator pentru o alta reteta, cu alta ocazie!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii