Se unge pestele cu unt sau ulei de masline, si se condimenteaza dupa preferinte, sau se poate necondimentat, doar simplu, cu putina sare.
Se pune un strat de sare intr-o tava, se aseaza pestele in tava, si se pune la cuptor.
Durata de coacere este variabila, in functie de pestele folosit.
Se poate servi cu diferite garnituri, sau chiar simplu, (nu trebuie sarat foarte tare, deoarece absoarbe putin din sarea pe care este asezat).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii