autor:

Adina

» » Mancaruri cu peste

Peste prajit

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2010

Ingrediente
Peste, sare, piper, ulei, lamaie, usturoi, malai sau faina

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

1. Pestele (in cazul meu am folosit pastrav si somn), se spala, ii dam putina sare si piper;
2. Pregatim o tigaie cu ulei, punem uleiul pe foc la incins, pestele dupa ce l-am condimentat il dam prin malai si-l punem la prajit in tigaie.
3. Il scoatem pe servetele de hartie sa se absoarbe uleiul.
4. Il putem servi cu mamaliguta si usturoi
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peste,prajit

File de peste,prajit

Pestele se prajeste in toate tarile;difera,uneori,garniturile;in Romania se maninca,de obicei,cu

5 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Peste de rau, prajit

Peste de rau, prajit

Pestele de rau, curatat (e mai bun daca e prins de mana ta) se sareaza si se trece prin faina amestecata

10 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    E foarte gustos. Eu am facut merlucius cu sos racoros.

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Foarte bun,crocant,cu mamaliguta si usturoi...!Noi am prajit macrou!

  • cheche

    cheche (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

    arata tare bine...nu am incercat pana acum peste cu malai:( dar cred k este foarte bun si pare a fi crocant...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      La asa peste asa pofta si asa gateala.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Foarte bun!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      Ce bine arata si cat este de aromat!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

      arata bine!crispy!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Arata grozav!!....apetisant!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Bun,bun,bun...Imi place pestele enorm...

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Da ..foarte bun.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Mi-ai facut pofta....arata foarte bine si mi-l imaginez "pe peste",crocant si gustos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • Peste
  • sare
  • piper
  • ulei
  • lamaie
  • usturoi
  • malai sau faina

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se

9 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Legume la cuptor (de post)

Legume la cuptor (de post)

1. Ciupercile se spala si se curata, 3/4 din ciuperci le tocam julien, 1/4 le lasam intregi; 2.

13 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in foi de vita (de post)

Sarmalute in foi de vita (de post)

- Se toaca ciupercile marunt; - Morcovul se da prin razatoarea mica; - Ceapa se toaca marunt; -

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E foarte gustos. Eu am facut merlucius cu sos racoros.

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor