Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Peste Salau de nilus in aluminium la cuptor

Ingrediente

  • 2-3 bucati de peste
  • 1 lamaie
  • 2 rosii potrivite
  • 2-3 catei de usturoi zdrobiti
  • putin unt moale
  • ulei de masline
  • frunze de coriandu proaspat si de thimin
  • daca nu este se poate pune macinat uscat
  • 1ceapa taiata rondele
  • sare piper

Mod de preparare

Bucatile de peste le las sa se dezghete le sarez cu sare groasa si lamaie stoarsa si le las 1/4 de ora, dupa care le clatesc si le usuc cu un prosop curat.In tava de cuptor pun o foaie de aluminium ca sa poata cuprinde pestele,o ung cu putin unt.Pestele il sarez la gust si piperez, pun mirodeniile si il pun pe foaia de aluminium,la mijloc pun mujdei pe el, putin ulei de masline , felii de rosii si ceapa si adun capetele foii si le unesc ficind un plic.Invelit asa pestele il dau la cuptor ptr 30 de minute ,cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade.Dupa 30 de minute desfac usor plicul si il las inca putin in cuptor cu focul stins sa se rumeneasca putin de la caldura din cuptor.Il pregatesc aproape de amerge la masa este gustos cind este caldut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise