- Mai intii de toate se pregatesc toate ingredientele, se spala, se curata, se dau prin razatoare, sau se taie.
- Se spala foarte bine pestele si se presoara un pic cu sare. Pestele trebuie deschis in jumate de la spate nu de la burta.
- Dupa ce se taie, sau se dau prin razatoare toate ingredientele se amesteca bine, se sareaza si condimenteaza cu tarragon(tarhon),coriandru,curry,si sucul de la lamii.
- Se asterne intr-o tava foaie de aluminiu si deasupra ei se aseaza cojile de la lamii taiate dupa dorinta, se presoara cu putina curry, si la urma se stropesc un pic cu ulei de masline...peste toate acestea se aseaja pestele(cu pielea in jos),ce e desfacut de la spate, se toarta peste el umplutura de legume. Foaia de aluminiu o adunam incet cu mina dupa forma pestelui si o inchidem incet si atent,dar lasam deschisa la mijloc deasupra pentru a nu se aduna prea multi aburi.(Totusi inauntru se va aduna ceva suc de la legume si supa de la peste),daca nu doriti aceasta supa ce se va forma inauntru puteti lasa pestele neinvelit.Se tine la rola circa 1-1.30 ora. Cu jumate de ora de a fi scos din rola se aprinde grilul de sus a rolei si se lasa pentru a se rumeni totul.
Se serveste dupa dorinta!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii