Se spala busuiocul bine si se usuca pe un prosop de bucatarie, prin tamponare. Intr-un robot de bucatarie se mixeaza: semintele de pin, parmezanul si catelul de usturoi.
Se adauga busuiocul,putin cate putin,uleiul,iar la sfarsit cubuletul de unt. Aceasta operatie nu trebuie sa dureze mai mult de 1-2 minute.
Cu acest pesto se poate condimenta pasta,se pot umple rosii,se poate adauga in salatele de vara. Va rezulta o pasta omogea, ft gustoasa, daca doriti condimentati cu putina sare (doar daca parmezanul nu este ft sarat.
Va doresc pofta buna!!!
Eu pregatesc mai mult, il pastrez in cutii de plastic si-l congelez.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii