Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta.
Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta.
Se adauga si otetul de vin sau otet de fructe, se depoziteaza in borcanele micute si se pastreaza la rece.
Se foloseste la aromatizarea mancarurilor si de aceea am ales sa prepar pesto fara usturoi, pentru a-l folosi la aromatizarea mancarurilor care nu necesita acest condiment.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii