Feliati pieptul de pui transversal in fasii subtiri de 3-4 mm si puneti-le la calit in uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta impreuna cu usturoiul curatat si tocat.
Lasati la foc mic 3-4 minute pana ce bucatile de piept de pui se albesc pe o parte, apoi intoarceti-le pe cealalta parte.
Adaugati 150 ml apa clocotita, mustarul, ghimbirul, restul condimentelor, feliute de peperoni si dregeti gustul de sare si piper. Lasati sa fiarba la foc mic cu capac pana scade aproape de tot zeama (inca 10-15 minute).
Se serveste ca atare cald, cu diferite salate sau cu mamaliguta. Se poate servi cu garnituri de legume gratinate, cartofi, sos de usturoi, etc. dupa preferinta.
Pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii