Pieptul de curcan se taie feliute care se prajesc bine pe ambele parti intr-o tigaie in putin ulei.Dupa ce s-au rumenit bine se scot pe o hartie absorbanta sa se prelinga uleiul in plus.
Usturoiul curatat il presam in uleiul ramas in tigaie, cateva secunde apoi adaugam ciupercile taiate feliute subtiri.
Faina o amestecam bine cu smanatana , avand grija sa nu se faca cocoloase si o rasturnam peste ciuperci, lasand-o sa dea in clocot. Adaugam bucatile de piept de curcan prajite si mai lasam sa fiarba cam 10 minute toate impreuna.
Se serveste cu ce garnitura preferati si se presara patrunjel verde tocat, deasupra.
Eu am servit cu sufleu de spanac.
Pofta mare !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii