Piept de curcan cu galbiori

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Piept de curcan cu galbiori

Ingrediente

  • piept de curcan
  • galbiori
  • ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • faina
  • mirodenii
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie feliute subtiri pieptul de curcan si se asezoneaza cu sare, piper si alte mirodenii(eu pun cam din tot ce am in dotare!). Se pune si niste ulei si se lasa 30 de minute sa se marineze.

Galbiorii se curata, se spala si se scurg bine. Ii puneti intr-o strecuratoare si lasati apa sa curga peste ei saltand usor strecuratoarea.

Se taie ceapa din belsug, cativa catei de usturoi, se calesc in ulei. Cupercile lasa apa. Se fierb bine.

Separat, se prajesc fileurile in tigaie de teflon, cu foarte putin ulei.

Cand toate sunt gata, se face adunarea generala, se ingroasa sosul cu niste faina si lapte(sau doar apa). se potriveste de sare, piper si ce mai doriti. La sfarsit, se presara patrunjel tocat sau marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise