Ingrediente
• o varză proaspătă, • un piept de curcan sau ce aveți prin casă, • cârnați afumați, • o legătură de ceapă verde, • un ardei, • 2 roșii, • boia, bulion, • o lingură de ulei, • supă de carne, • cimbru proaspăt și mărar, • sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
9 voturi
Mod de preparare
Am tăiat varza fideluță, am tocat ceapa și ardeiul, iar roșiile le-am feliat. Carnea, pe care am fiert-o în prealabil în oala sub presiune, am feliat-o,apoi am călit-o în ulei, cât să prindă un pic de culoare. Se adaugă ceapa și ardeiul, boiaua, bulionul și se stinge cu supa de carne. Am adăugat varza și peste toate am așezat feliile de roșii și crenguțele de cimbru. Se sărează și se piperează după gust.
Se dă la cuptor până e fiertă varza.
Să aveți poftă bună!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011
Ce bun!!!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011
Nu am mancat niciodata combinatia asta, dar am sa incerc deoarece carnea de curcan e preferata mea, varza imi place,deci nu ramane decat sa-ti urmez reteta. 5 stelute de la mine.
Licuta Marin (Chef de cuisine) , 23 iunie 2011
Carnea de curcan e preferata mea...si daca mai e si pe varza...o bunatate!