Spalam bine pieptul de curcan si il taiam in fasii lungi sau in bucatele. Batem ouale impreuna cu sosul de soia, mararul si tarhonul uscat, sare si piper proaspat macinat, mustar si 3 linguri de amidon. Trebuie sa aveti o pasta de consistenta smantanii.Dam bucatelele de curcan prin amidon, apoi prin sosul de oua in amestec cu 2 linguri de sos soia, si la final le dam prin susan. Le prajim intr-o tigaie de teflon, in baie de ulei. Bucatelele de curcan se prajesc la foc mic, pana cand devin aurii. Aceste bucatele din piept de curcan Shanghai,le putem servi cu o garnitura de cartofi prajiti,sau cu o garnitura de conopida,fiarta in apa cu unt.Putem sa adaugam si o garnitura de gogosari. Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii