Intr-o tigaie adanca sau wok se pune putin ulei de masline si se pune ceapa taiata la prajit, se adauga pieptul de pui si se prajeste usor. Se scoate pieptul de pui si se pune ardeii si mai tarziu mazarea la prajit, se adauga pieptul de pui si zeama de la marinada si la sfarsit orezul. Se amesteca totul bine se mai lasa putin ca lichidele sa dispara si se serveste pe farfurii mari - cui ii place mai adauga ceapa verde sau patrunjel proaspat tocat.
Foarte simplu si usor de facut.
Este bine ca pieptul sa steie cateva ore in marinada.
Eu il pregatesc cu o seara inainte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii