Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.
Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent.
Asezonam pieptul de porc cu sare si piper, apoi il imbracam cu un amestec de condimente (turmeric, ghimbir, scortisoara si usturoi), astfel incat sa fie uniform acoperit de acestea.
La final presaram amidon avand grija ca pieptul de porc sa fie acoperit cat mai bine. Turnam in vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express supa, apoi sucul de rosii si sosul de soia. Adaugam zaharul si mierea de albine si amestecam pana se omogenizeaza. Punem pieptul de porc in vas, punem capacul vasului si pornim aparatul pe functia de gatit carne (meat). In 35 minute mancarea noastra este gata, iar sosul este gros si lipicios.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii