Piept de pui cu banane

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu banane

Ingrediente

  • • 600 gr piept de pui
  • • 500 gr banane
  • • 100 gr cascaval
  • • 100 gr orez
  • • 1 fir de ceapa verde
  • • 4 fire de patrunjel (sau marar)
  • • 1 morcov, razuit
  • • 100 ml vin alb
  • • ulei, pentru prajit
  • • 20 gr sare
  • • putina boia
  • • putin piper alb
  • • putin oregano

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul.Se calesc ceapa verde, frunze de patrunjel (sau marar) si morcovul razuit in putin ulei.Orezul se pune la fiert in apa cu sare, iar dupa ce a fiert se amesteca cu ceapa, patrunjelul si morcovul.

2. Fiecare bucata de piept de pui se condimenteaza cu sare, se rade cascaval deasupra, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana.

3. Carnea se ruleaza, prinzand la mijloc umplutura, apoi rulourile se pun pe o tava, deasupra se condimenteaza cu boia, piper si oregano si se rade restul de cascaval.

4. In tava se pune vinul, apoi se introduce in cuptor la 150°C circa 30 min.Pieptul se serveste impreuna cu orezul.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise