Reteta postata pe: 30 iulie 2009
Ingrediente
4-5 buc.piept de pui, sare, piper, condimente pui, 5-6 cartofi potriviti ca marime, sare, condimente, suc de rosii, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se aseaza in Dubletta, fara grasime(ulei) si se acopera cu capacul de sticla al tigaii.(Eu i-am pus inghetati, deci nu i-am portionat).Din cand in cand se intorc pentru o preparare uniforma.
Cartofii se curata, se taie dupa preferinta, se condimenteaza dupa preferinta si se pun in Dubletta cu capac, fara grasime(ulei), cu putina apa.
Cand sunt aproape gata se pune putin suc de rosii pentru culoare si se mai lasa sa fiarba tot acoperiti.
Se serveste cu patrunjel verde deasupra si cu orice salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA" nu uita sa-i faci un
review
Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza , se pipereaza si condimenteaza dupa gust si
15 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009
Multumesc de informare.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009
Dubletta = un set de 2 tigai teflonate cu mai multe straturi si cu fundul mai gros.Sunt niste tigai carora li se face reclama la Tv, si pot spune ca sunt nemaipomenite.Nu se foloseste deloc grasime la prepararea mancarurilor (culmea este ca iese foarte gustoasa), iar carnea, pestele pot fi puse chiar si inghetate (cand esti in criza de timp).Eu sunt pur si simplu incantata de ele.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Dubletta, este o tigaie de teflon? Am salvat reteta, o voi incerca.
vera (Chef de cuisine) , 01 august 2009
Bun si gustos...
flori de piatra , 31 iulie 2009
Da ,asa e ,Valentina.Multumesc.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009
O mancare gustoasa,rapida si sanatoasa...
flori de piatra (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009
Multumesc, Doina.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009
Foarte bine arata...
Doina Varga (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009
Splendid. 10 plus cu felicitari.