Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare.
Ii vom fierbe doar pe jumatate.
Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie in bucati mai mici.
Facem un sos amestecand smantana cu laptele, zeama de lamaie, sare, piper, busuioc, vegeta, marar si patrunjel tocate fin.
Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si presaram un praf de pesmet.
Asezam cartofii scursi de apa, apoi bucatile de pui si deasupra turnam sosul de smantana.
Dam la cuptor incins pentru 15 min. cu capac si inca 15-20 min fara capac.
Servim preparatul cald, stropit din belsug cu smantana
amestecata cu usturoi,sare si patrunjel verde tocat fin.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii