Reteta postata pe: 05 noiembrie 2011
Ingrediente
1 caserolă cu piept de pui dezosat, fără piele, 3 ouă, făină, pesmet, fulgi de porumb, sare, piper, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se taie felii sau bastonaşe carnea. Se sărează şi se piperează. Se bat ouăle bine. Se zdrobesc fulgii şi se amestecă şi pesmetul Puiul se dă prin făină, ou, amestec de pesmet cu fulgi.
Se prăjesc la foc mediu, se scot pe hârtie absorbantă.
Se servesc alături de o garnitură la dorinţă şi neapărat murături.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte.
21 voturi
8 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mihai (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011
Woow! Foarte atragatoare si apetisante. Astea sunt ca alunele,tot sa le mananci pana dispar.*****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011
Ce bunãtate:)