autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui cu fulgi de porumb

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2011

Ingrediente
1 caserolă cu piept de pui dezosat, fără piele, 3 ouă, făină, pesmet, fulgi de porumb, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Se taie felii sau bastonaşe carnea. Se sărează şi se piperează. Se bat ouăle bine. Se zdrobesc fulgii şi se amestecă şi pesmetul Puiul se dă prin făină, ou, amestec de pesmet cu fulgi.
Se prăjesc la foc mediu, se scot pe hârtie absorbantă.
Se servesc alături de o garnitură la dorinţă şi neapărat murături.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte.

21 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2011

    Minunata reteta si snitele ies crocante incearca si cu pesmet in gen =Panko din japonia ies tot foarte crocante.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    Vreau si eu !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    Bucatelele astea sant un deliciu yumi,yumi...

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011

      Woow! Foarte atragatoare si apetisante. Astea sunt ca alunele,tot sa le mananci pana dispar.*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2011

      Ce bunãtate:)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 1 caserolă cu piept de pui dezosat
  • fără piele
  • 3 ouă
  • făină
  • pesmet
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

128 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

kok miori (Chef de cuisine)

Minunata reteta si snitele ies crocante incearca si cu pesmet in gen =Panko din japonia ies tot foarte crocante.

Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mititei la gratar