Legumele se curata, spala si se taie in cubulete potrivite, dupa care se pun in ulei in tigaie separat unele fata de altele, primul se spala, taie si curata prazul in bucati de 3-4 cm si se pune la calit, se lasa pana se inmoaie prazul dupa care se scoate din tigaie si se aseaza pe hartie absorbanta se adauga cartofii taiati si ei cubulete aproximativ tot 3-4 cm, dupa ce sunt facuti se scot si se adauga tot pe hartie absorbanta.
Piepul de pui a fost tinut intr-o marinata:1/2 de capatana de usturoi, 1 ceapa,
1/2 ceasca vin rosu, cimbru se lasa la marinat 1 ora.
Dupa care se taie pieptul de pui in cubulete 3-4 cm si se pune la calit se lasa sa se faca bine dupa care se scot si se aseaza peste praz si cartofi. La final se taie in tringhiuri sau cubulete rondelele de ananas si se pun 2-3 minute in tigaie. Toate componentele se pun intr-un vas de Jena si se adauga 3-4 linguri de suc de ananas si se mai dau la cuptor 10-15 minute.
Se decoreaza cu fisii subtiri de praz(alb/verde) care se taie longitudinal.Pentru decor cateva frunze de salata verde.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii