Piept de pui cu legume la Crock Pot

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie
Piept de pui cu legume la Crock Pot

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ceapa rosie
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • Pentru marinat carnea
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita sare
  • un pic de piper
  • 1/2 lingurita pudra de ghimbir
  • 1/2 lingurita boane de coriandru
  • patrunjel verde tocat
  • un pic de marar si oregano uscat

Mod de preparare

Daca vreti un pranz usor, va recomand aceasta reteta cu piept de pui si legume.

Eu am facut acest preparat la aparatul de gatit Crock Pot slow cooker 4.7 L, Digital dar pentru cei care nu detin acest aparat, se poate face reteta si la cuptor. Cu acest aparat putem obtine in cel mai simplu mod, cele mai delicioase si sanatoase retete/preparate, folosind noul concept de a gati – slow cooking (gatire lenta la temperatura joasa).

Curatam si spalam legumele. Cartofii ii taiem in doua si apoi in felii groase, dovlecelul il taiem cubulete, morcovii ii taiem rondele de 2-3 cm, ceapa o taiem in doua iar ardeiul felii mari.

Penem pe fundul vasului un pic de ulei de masline si adaugam legumele peste care presaram sare, piper si boia de ardei. Adaugam si usturoiul taiat felii si amestecam toate legumele.

Intr-o farfurie amestecam uleiul de masline cu condimentele si ungem cu acest ulei aromat pieptul de pui pe care daca avem timpil lasam ctv ore la frigider, daca nu, il asezam direct in vasul de ceramica peste legume.

Acoperim vasul cu capacul din dotare, selectam temperatura”High” si timpul de gatire 3 ore.

Dupa ce s-a terminat timpul de gatire, aparatul trece automat pe functia de pastrare cald, deci daca plecam de acasa, cand ne intoarcem, avem mancarea calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise