Pieptul de pui se taie cubulete.
Curatam ceata si o taiem solzisori
Maslinele le feliem.
Usturoiul il curatim si il taiem rondele.
Intr-o cratita punem lingura cu ulei , 50 ml apa si ceapa taiata. Lasam sa dea in clocot.
Adaugam pasta de gogosari, usturoiul taiat rondele, maslinele, foaia de dafin rupta , pieptul de pui si asezonam.
Amestecam ingredientele si adaugam apa cat sa acopere pieptul de pui.
Lasam sa fiarba acoperit pina se fierbe pieptul.
La sfarsit adaugam bulionul si mai lasam sa dea in clocot 5 minute.
Servim pieptul de pui cu orez sau cu piure de cartofi si salata sau muraturi.
Pofta mare !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii