Piept de pui cu morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu morcovi

Ingrediente

  • * 1 piept de pui
  • * 1-2 morcovi
  • * 1 boaba de usturoi
  • * unt

Mod de preparare

Curatam pieptul de pui, il portionam si il punem la oparit cateva minute in apa cu putina sare. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si unt. Lasam focul mic si adaugam pieptul de pui....usturoiul il zdrobim si-l punem in tigaie pentru a da aroma pieptului. Nu-l lasam mai mult de 1 minut ..... scoatem usturoiul pentru ca se amaraste. Pieptul de pui il rumenim pe fiecare parte.

Morcovul il taiem betisoare si-l tragem in putin unt. Adaugam un praf de sare si lasam pana se inmoaie putin morcovul, dar sa ramana si usor crocant.

Asezam pe farfurie si putem servi cu crutoane rotunde de paine (cu ulei de masline, oregano si usturoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise