Curatam pieptul de pui, il portionam si il punem la oparit cateva minute in apa cu putina sare. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si unt. Lasam focul mic si adaugam pieptul de pui....usturoiul il zdrobim si-l punem in tigaie pentru a da aroma pieptului. Nu-l lasam mai mult de 1 minut ..... scoatem usturoiul pentru ca se amaraste. Pieptul de pui il rumenim pe fiecare parte.
Morcovul il taiem betisoare si-l tragem in putin unt. Adaugam un praf de sare si lasam pana se inmoaie putin morcovul, dar sa ramana si usor crocant.
Asezam pe farfurie si putem servi cu crutoane rotunde de paine (cu ulei de masline, oregano si usturoi
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii