Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei impreuna cu ardei iute din care am taiat cam 10 felii. Dupa un minut de calire se adauga carnea de pui, pe care am dezosat-o si am taiat-o cubulete de 2 cm. Cind carnea s-a prajit incit si-a schimbat culoarea se pune sare, piper, vegeta, 150 ml apa si se lasa la foc mic, cu capac, 7-8 minute. In acest moment se presara faina, se amesteca, se toarna smintina, scortisoara si nectarinele fiecare taiata in 8 bucati si se mai lasa sa dea un clocot, scuturind usor cratita sa nu se zdrobeasca nectarinele. Daca este prea acrisor se adauga 1 lingurita de zahar.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur pe care am presarat patrunjel
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii