PIEPT DE PUI CU OREZ

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
PIEPT DE PUI CU OREZ

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare
  • 1 cana de orez(cam 250 g)
  • rosii
  • patrunjel verde
  • ulei pt prajit pieptul de pui.

Mod de preparare

Pieptul de pui se pregateste pt prajit (se portioneaza, se bate cu ciocanul de carne, se cresteaza pe margine sa nu se stranga la prajit, se sareaza si pipereaza. Il prajim in ulei, la foc potrivit pe ambele parti.

Intre timp intro craticioara punem orezul curatat si spalat la fiert la foc mic (la o cana de orez punem 3 cani de apa, potrivim de sare) Dupa ce s-a fiert orezul, clatim cu apa rece, scurgem da apa si cu strecuratoarea de ceai, formam movilite de orez pe care le asezam pe farfurie langa pieptul de pui prajit si presaram patrunjel tocat marunt, ornam cu rosie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise