Pregatim carnea:
Se spala feliile de piept si se pun la scurs, le stropim cu sare si piper si le punem intr-o tigaie incalzita. Le rumenim pe ambele parti,apoi turnam vinul peste piept ,adaugam fructele de la rodie,batonul de scortisoara si putina menta.Lasam sa fiarba la foc mare pana se evapora tot vinul si se rumeneste pieptul putin,apoi oprim focul.
Pregatim sosul:
Punem intr- oala sucul de rodii,adaugam zeama de la jumatate de lamaie,1 lingura de miere,putina menta,putina sare si sfecla rosie taiata felii foarte fine,apoi lasam sa fiarba pana apar bule de sos deasupra,apoi oprim focul.
Pe un platou asezam doua bucati de piept si il strpim din belsug cu sos de rodii si ornam cu felii de sfecla rosie.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii