Reteta postata pe: 16 mai 2009
Ingrediente
Ingrediente necesare pentru 2 portii:, -2 bucati mai mici de piept de pui, -4 rosii proaspete taiate cubulete, -2 catei de usturoi mai mici, -1fir de ceapa verde, -100 g masline verzi(eu am folosit masline verzi umplute cu ardei) dar se pot folosi si negre, -50 g branza (eu am folosit crema focsani de la napolact,dar se poate folosi emmentaler,swiss), -sare,piper, -putin ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se curata catei de usturoi si firul de ceapa verde,se spala si se taie marunt.Se pun la calit cu putin ulei de masline.Cand s-au rumenit se adauga rosiile,impreuna cu masline taiate rondele.Se condimenteaza cu sare si piper si lasa sa fiarba putin.Cand e aproape gata se pune branza, care se va topi si va da consistenta sosului.Pieptul de pui se spala,se curata de grasime,piele,se sterge cu un servetel de apa si se pune la prajit pe gratar.Se adauga doar la final sare pe el.Dupa ce s-a facut,se ia de pe foc,se taie fasii subtiri si se adauga sos peste fasiile de piept de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de rosii si masline" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Pieptul de pui l-am spalat bine apoi l-am facut porti pe care le-am codimentat si le-am uns cu un
3 voturi
1 comentariu
40 min
Pieptul de pui se taie felii subtiri , se aseaza intr-o tava , se stropeste cu cateva picaturi de
14 voturi
26 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Vekas (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Yum, yum, ce gustos!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Bun,bun,bun...
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Foarte bun! Imi place!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Gustos, hranitor!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010
Foarte bun!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
mmmm........ce bun trebuie sa fie.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Tare gustos trebuie sa fie...
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Foarte bun si usor.